Молитва Матроні про дитину. Православна молитва

Чудеса, які робить віра, досі не можуть пояснити навіть найрозумніші вчені. Але жоден з них не виключає, що подібні нез'ясовні явища присутні в нашому житті. Вітчизняні фахівці не раз бачили, яку силу має молитва Матроні про дитину.

Таємниця життя

Багато людей знають про життя святий. Той, кому відомо, через які страждання пройшла мучениця, розуміє, звідки у простого смертного людини стільки сили. Народилася дівчинка в 1881 році в простій бідній сільській родині. Ще до появи малюка на світ старі батьки вирішили віддати немовля до притулку. Це мав бути вже четверта дитина, а мати з батьком ледве знаходили кошти на годування старших чад. Але під час вагітності жінці приснився дивний сон. Їй на груди села прекрасна білий птах із закритими очима. Селянка побачила в цьому добрий знак, тому вирішила залишити крихітку у себе.

молитва матрони про дитинуЩе в утробі матері небесами було передвіщено, що дівчинка стане святою. Саме тому молитва Матроні про дитину, яка ще не народилася, має таку силу. Мучениця зцілює дітей ще до їх появи на світ. А сама праведниця від першого дня була сліпою. Темнота в очах відкрила в ній інше зір. Вона почала бачити людську душу.

Сім'я жила неподалік від церкви, тому в неділю і на свята все відвідували службу. Знали місцеві селяни і про маленьку дівчинку, яка постійно стояла під стіною.

Дитинство страдниці

Важко жилося сліпий дівчинці. Сусідські діти постійно ображали нещасну крихітку. Бувало, в грі заганяли її в яму, з якої слабкий дитина не міг вибратися. Тому згодом страдниця покинула забави з жорстокими однолітками. Але це не вплинуло на майбутнє, і Матінка ніколи не відчувала образ на сусідських дітей. Підтвердженням цьому може служити молитва Матроні Московської про здоров'я дитини. Шляхетна жінка допомагає кожному малюку.

Проводити час, як ровесники, сліпа дівчинка не могла, тому знайшла собі інше, висока заняття. Вона постійно проводила час у розмовах з Богом. Нерідко крихітка говорила з іконами. Одного разу зняла з шиї натільний хрестик. Коли мама попросила дитини знову надіти оберіг, та заявила, що у неї вже є інший. І дійсно, на шиї дівчинки був знак у вигляді розп'яття. Коли батьки запитали, звідки взявся символ, донька відповіла, що це подарунок одного з святих.

молитва за здоров'я дитини матрони

Незвичайні здібності

Ось таким було дитинство мучениці. Той, хто знає біографію Матінки, розуміє, чому молитва за здоров'я дитини Матроні має цілющу силу. Тяжке життя була у дівчинки, тому вона максимально намагається допомогти іншим.

Вже в підлітковому віці у селянки проявилися надзвичайні здібності. Одного вечора дитина сказав, що відчуває наближення смерті священика, який її хрестив. Батьки думали, що дівчинка придумує, але коли наступного дня до них прийшла звістка про те, що чоловіки дійсно не стало, злякалися. Їх дочки була відкрита інформація, якої більше ніхто не володів.

З тих пір до сліпої цілительки стали сходитися люди. Нікому не сміла відмовити в допомозі дівчина. Навіть сьогодні, коли минуло стільки часу після смерті Матінки, вона продовжує творити дива. Молитва Матроні Московської про дітей, здоров'я і щастя завжди приносить результат.

молитва матрони московської про здоров'я дитини

Віра - найкращі ліки

Про могутньої знахарки дізнавалося все більше і більше людей. Одного разу до бідного маленького будинку прийшла жінка. Вона просила вилікувати брата. Чоловік-інвалід не вірив в чудеса, які може принести молитва. Та й взагалі, хворий не покладав надій на Господа. Матрона про це знала, але все ж попросила привести до неї безнадійного брата. Вона сказала над хворим кілька слів, і той зцілився. Коли людина почала дякувати праведницу за допомогу, та відповіла, що її заслуга в цій справі незначна. А слова вдячності потрібно говорити рідній сестрі, оскільки віра і надія цієї жінки врятували його.

Молитва Матроні про дитину допоможе тільки в тому випадку, коли людина буде у всьому покладатися на Всевишнього. Якщо ж у мирянина немає любові до Господа і поваги до Його праведникам, то горю нічим не допоможеш.

Закриті очі і відкрита душа

Але не тільки сліпота випала на долю мучениці. У 18 років у дівчини відмовили ноги, і вона назавжди залишилася прикутою до крісла. Але православна не втрачала віри в доброту Бога, адже знала, що такий важкий хрест мудрий і милосердний Всевишній дав їй не дарма.

молитва матрони московської про зачаття дитини

Постійна сліпота відкрила в ній інше, душевне зір. А хворі ноги змушували дівчину радіти будь-якому подорожі. Через горя, яке праведниця дізналася з дитинства, особливо сильно допомагає молитва Матроні Московської про здоров'я дитини. Багато хто вважає, що Матінка зцілює тільки сліпоту і недоліки ніг. Але насправді перед святою мученицею всі рівні. Вона не поділяє хвороби на першочергові та другорядні, а лікує дітей тих, чиї батьки щире просять, навіть якщо не знають текстів.

Звертатися до благочестивого жінці можна будь-якими мовами і словами. Вона однаково добре розуміє всіх віруючих.

Інструкція парам

Нерідко мирян цікавить молитва про дарування дітей. Кожна людина повинна пам'ятати, що всі тілесні недуги, як ваші, так і рідних, грунтуються на душевних заворушеннях. Тому, перш ніж розповідати комусь про те, що праведниця не змогла допомогти, обміркуйте своє життя.

Багато жінок у відчаї йдуть до храму святою. Там з їхніх вуст зривається молитва Матроні Московської про зачаття дитини. Але православна свята не має сил допомогти тому, хто сам не намагається жити благочестиво. Наприклад, після прочитання прохання подарувати вам дитя не слід відразу бігти додому і займатися любов'ю. Подружжя повинні пам'ятати, що диво батьківства - це не тільки фізіологічний процес, але і духовний.

молитва матрони московської про дітей

У першу чергу майбутні мама і тато повинні підготуватися на підсвідомому рівні. І підходити до цієї події слід серйозно, все продумавши.

Після того як в храмі або перед образом праведниці буде прочитана молитва Матроні Московської про зачаття дитини, слід провести день скромно і розсудливо. Не слід намагатися зачати немовляти в церковні свята, в пост і перед ним. Такі дні слід проводити в храмі, присвячувати Господу.

Звернення до Матінки

Краще всього, якщо молитися буде не тільки жінка, але й чоловік. У такому випадку пара насправді підтверджує свою любов, готовність боротися з життєвими труднощами, озброївшись вірою.

молитва про дітей святої Матрони

Почати розмовляти зі святою краще текстами, які становили священики і старці. Якщо ви погано запам'ятовуєте церковні матеріали, то молитва Матроні про дитину (про його одужання) може прозвучати так:

  • «Блаженна Матушка! Була обрана ти серед людей неспроста. Про доброту твоєї і силі цілющої слава велика ходить. Сліпота не завадила тобі бачити, а хвороби ніг - ходити. Життя твоя, Матінка Матрона, була, праведної, а милосердя і після смерті безмежно. На тебе одну сподіваємося, у тебе, безгрішною, захисту просимо. Полікуй дитини нашого. Дай йому сили боротися з недугою. Хай росте у світі і здоров'я. Горе відведи від нашої сім'ї. Зціли хвороби тіла. Стань нашої заступницею. Слізно просимо тебе, на тебе сподіваємося. Моли за нас Господа нашого. Амінь ».

Молитва за здоров'я дитини Матроні повинна йти від серця, тоді вона обов'язково зцілить душу і тіло.

Останній шанс

Померла блаженна стариця 2 травня 1952. Вона прожила цікаве, складну і дивовижну життя. Коли жінка вже прощалася зі світом, то сказала, що навіть на тому світі буде допомагати знедоленим людям. Адже немає ніяких перешкод для православної душі.

Поховали Матінку на Даниловському кладовищі. Довгий час туди ходили миряни зі своїми проханнями. Нерідко там звучала молитва про дітей святий Матроні.

молитва про дарування дітей

Про те, що праведниця творить чудеса, вам може розповісти не одна людина. Є багато випадків, коли інвалідів привозили до мощів і ікон святий. А тому хворі діти поверталися на своїх ногах. Багатьом легшає після розмови з блаженною. Головне в цій справі - віра, в якій немає сумнівів.

Молитва Матроні Московської про дітей - це порятунок для тих, хто вже втратив надію.




Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » » Молитва Матроні про дитину. Православна молитва