Молитва про зачаття дитини Матроні Московської

Будь-яка жінка, що носить в утробі дитини, мріє виносити його легко і благополучно народити. Але дати дитині життя - ще не все, що повинна зробити матір для своєї крихітки. Дуже важливо дати йому ще й здоров'я. Не завжди здоров'я майбутнього малюка залежить від генетики мами і її способу життя. Навіть у здорових пар іноді народжуються діти з різними проблемами, пов'язаними з протіканням вагітності та родової діяльністю, грамотністю лікарів, які приймають дитя і першим часом його життя, коли догляд за новонародженим особливо важливий.

Плануючи вагітність

Православні жінки, плануючи вагітність і народження майбутнього малюка, незалежно від того, хлопчик це буде чи дівчинка, шукають допомоги у джерел та ікон, що допомагають зачати довгоочікуване дитя. Існує чимало свідчень того, що лікарський діагноз був невтішним, проте, звертаючись до святих отців, жінки і багато сімей (пари) знаходили ту саму підтримку, і отримували таку необхідну допомогу понад. Траплялося справжнє диво: молитва про зачаття дитини допомагала, і на світ з'являлося здорове дитя.

Церковнослужителі рекомендують не залишати надій ні в якому випадку і вірити всім серцем, щиро і сильно чинності молитов. Молитва про зачатті дитини може бути спрямована як до самого Бога й Ісуса Христа, так і до багатьох святих, які за життя прославилися тим, що допомагали стражденним, зціляли хворобах.

молитва матрони про зачаття дитини

Допомога від Богородиці

Часто жінки в молитвах звертаються до Богородиці, відчуваючи в ній жіноче начало і божу іпостась, до цього образу звернутися простіше - адже Свята Мати Божа знає точно, як велика міра материнського щастя і як велика біль від того, що його немає. Тому молитва Богородиці про зачатті дитини звучить від жінок, бажаючих стати матір'ю, дуже часто. Якщо у жінки є якийсь діагноз, поставлений лікарями, що перешкоджає тому, щоб завагітніти, не потрібно залишати лікування, але звернення до Бога може допомогти цим процедурам подіяти швидше, тому потрібно продовжувати відвідувати лікарів, вірити і молитися. Подружжя, віруючі в допомогу святих, моляться з надією про допомогу в зачатті до ікон Богоматері.

Ікони Пресвятої Діви Марії

  • Ікона «Помічниця в пологах» - допомагає майбутнім породіллям благополучно виносити і народити здорове дитя.
  • Ікона Божої Матері «Феодорівська» допомагає, навіть якщо діагноз лікарів про безпліддя вже висить вироком, ця ікона особлива, дуже сильна, навіть якщо сім'я була бездітною дуже довго, допомогу від ікони можлива. Якщо чекають важкі пологи, перед цією іконою моляться як самі породіллі, так і їхні родичі за них.
  • Ікона «Цілителька» - допомагає зцілитися навіть від безнадійних варіантів безпліддя.
  • Ікона «Богородиця Скоропослушниця» - допомагає швидше зачати і благополучно народити дитя.
  • Ікона «Споручниця грішних» - чудотворна ікона. Якщо жінка вчинила гріх аборту раніше, ця ікона допомагає спокутувати його і дарує матері дитя жінці. Також ця вона зцілює маленьких дітей.
  • Ікона «Несподівана Радість» - допомагає швидше благополучно зачати.
  • Ікона «Іверська» - допомагає у нужді, скорботах, хворобах знайти надію і зцілення.
  • Ікона «Благовіщення» - допомагає зцілитися від недуг.

молитва про зачаття здорової дитини

Чоловік і дружина повинні також шанувати дні Святих, яким моляться при неплодство і бездітність:

  • 25 липня (7 серпня) - день Успіння святий праведниці Анни;
  • 9 (22) вересня - день пам'яті Святих праведних Бого-батька Іоакима і Анни.

Як правильно молитися про зачаття дитини

Молитва про зачаття і народження дитини дана в допомогу парам, охочим зачати, або жінкам - для того, щоб вони могли спілкуватися зі святими, адже у зверненні до вищим силам можна розповісти про те, що не виходить в житті, і попросити допомоги, поскаржитися на потреби, біди, хвороби. І, звичайно, Господь чи святі, до яких ви щиро звертаєтеся, почують вас і обов'язково допоможуть. Але, можливо, виконання бажання може принести прохачеві шкоди - і в цьому випадку звернення залишиться без відповіді. Не потрібно забувати про те, що Богу відомо те, що не відомо людям.

молитва богородиці про зачаття дитини

Молитва про зачаття дитини не повинна звучати як даність або ритуал, онадолжна бути живою і йти від душі, від серця. Ваше прохання має бути щирою, а крім того, важливо усвідомлювати, що ваше життя й надія на Бога не тягне за собою неодмінно виконання бажань. Сподівайтеся на допомогу Бога і будьте готові прийняти це рішення в своє життя. Проявіть терпіння, можливо, доля випробовує вас «на міцність», ваша молитва буде почута і прохання виконана, але тільки тоді, коли ви дійсно будете бажати просимого всім серцем.

Кому моляться про зачаття дитини

Молитви про зачаття і народження здорової дитини скоюють святих угодників Божим Єгоякима і Анни, Пресвятій Богородиці, пророкові Захарії і праведниці Єлисаветі, святий матінці Матрони Московської, святим Петру і Февронії, святителю Луці Кримському та іншим.

Молитва про зачаття здорової дитини може читатися не тільки під час планування вагітності, але і тоді, коли дитина вже перебуває в утробі, щоб зберегти його від бід і хвороб, пов'язаних з перебігом вагітності.

Молитва святий Матроні про зачаття дитини

Дуже відома святая матінка Матрона Московська своєю допомогою у багатьох справах. Її чудотворні ікони везуть по всіх місцях, де до святого лику спрямовуються паломники, просять зцілення і допомоги, сподіваються на виконання бажань: хворі і бездітні, дівчата, які бажають вийти заміж, люди, які стоять на порозі важливих змін і уповають на дозвіл в благополучному ключі який -то проблеми.

молитва святим про зачаття дитини

За життя Матрона була сліпою, але після того, як їй відкрився дар ясновидіння, вона стала приймати у себе людей і лікувати їх. Нікого не виділяла і всім намагалася допомогти. Після того як в миру вона померла, слава про чудеса її рознеслася навіть за кордоном. Паломники йдуть до ікон і просять допомоги, залишаючи святий Матроні букети, в яких непарна кількість квітів. Молитва Матроні про зачаття дитини повинна звучати після того, як ви покаєтеся і попросіть благословення. Не обов'язково їхати в храм, матінка Матрона почує молитву з будь-якого місця, але багато хто говорить з нею, ніби вона жива, звертаючись як до друга і наставнику, за допомогою. Ваша молитва Матроні про зачаття дитини може бути передана іншими людьми, які збираються до її мощам - головне - не просто написати своє прохання, а від душі молитися і вірити. Багатьом сімейним парам Матрона вже допомогла.

Молитва своїми словами

Якщо ви не знаєте спеціальних молитов і випадково опинилися біля чудотворної ікони одного з святих, цілком припустимо звернутися до них власними словами. Головне, щоб молитва йшла від серця.

«Милосердний Господь, почуй мою молитву і прости мені всі мої прогрішення. Благослови, Господи, нашу сім'ю на те, щоб зачати, виносити, благополучно народити розумних, здорових дітей. Дай їм, Господи, добру долю. В ім'я Отця, Сина і Святого Духа, амінь. »

Молитва святим про зачаття дитини теж може бути сказана своїми словами, але у всіх парафіях часто є література в допомогу молиться. Придбати в церковних крамницях можна і невеликі іконки з молитвою, роздрукованою ззаду. Така молитва буде завжди при вас, і в будь-який зручний момент можна звернутися до святого і попросити у нього допомоги.

молитва святим про зачаття дитини

Молитва Пресвятій Богородиці про зачаття дитини

Перед будь іконою, навіть не потрапили в число вищеперелічених, можна молитися Богородиці про народження дитини. Потрібно шанувати її свята та дні пам'яті тих святих, до яких ви будете звертатися: Луки Кримського, Ксенії Петербурзької, Миколи Чудотворця і т. Д.

Молитва Богородиці про зачаття дитини друкується в декількох варіантах, але може використовуватися і такий:

«Пресвята Матір Божа Богородиця! Зціли чрево моє і дай надію на розраду, виконай моє бажання зачати дитя і виносити його благополучно, звільнитися від тягаря і народити здорову дитину. Допоможи своєю рукою, утоли мої надії на небесний дар, подаруй мені світле і щасливе материнство і прости мої вільні і невільні гріхи. Я молю тебе всім серцем, оживи мою утробу, заложи мені у черево насіння, щоб стало воно живим, дай здоров'я мені і сил довірену мені душу виносити і народити світу і мені на радість, роду моєму на продовження і збереження. В ім'я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь ».

молитва про зачаття і народження дитини

Існують святі місця, джерела живої води, куди приїжджають багато жінок або пари, які бажають зачати дитину. Для подружжя, що живуть в православному шлюбі, теж є спеціальна молитва про зачаття дитини.

Волаючи до Бога, подружжя моляться про благодать, низхідній на них в ім'я божої волі про примноження роду людського. Чоловік і дружина просять про допомогу та даруванні немовляти їм, на радість і для повноти сімейного щастя.

Хто такі святі праведники Богоотец Іоаким і Анна, Захарій і Єлисавета

Ці святі - батьки самої Богородиці. Вони були безплідні протягом всього свого життя, і з сумом дожили до глибокої старості, проте за праведність і смирення були винагороджені Богом, по їхній вірі і благословення Божого народилася у них Пресвята Богородиця, Діва Марія.

Ще один приклад з історії старого Завіту - пророк Захарія і праведниця Єлисавета. Ця пара також була благочестива і приблизно, до самої старості у подружжя не народилося дітей, але Бог винагородив їх за віру і терпіння, і подарував радість народження - у цієї пари народився Іоанн Предтеча.

Молитва Святому Духу

Кажуть, що є і такий засіб: молитва про зачаття здорової дитини Святому Духу. Потрібно тричі прочитати молитву, наведену нижче, а потім написати її і розмножити для інших стражденних:

молитва про зачаття дитини

«Святий Дух, що допомагає у вирішенні всіх труднощів, отпирающий всі дороги в допомогу тим, хто йде до своєї мети. Святий Дух, що дарує мені прощення і забуття всіх гріхів. Дякую Тобі за все, і прошу допомоги у тебе. Подаруй шанс моїй родині стати батьками здорового малюка ».




Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » » Молитва про зачаття дитини Матроні Московської