Детально про те, як піти з "Фотострани"

Якщо ви з якоїсь причини вирішили віддалитися з розважальної соціальній мережі «Фотострана», тоді вам обов'язково необхідно знати, як це робиться. Звичайно, багато учасників цього проекту просто закривають сайт один раз і назавжди, але на поштову скриньку будуть як і раніше приходити повідомлення і нагадувати про цей ресурс. Ми рекомендуємо вам повністю видаляти свій обліковий запис. Таким чином ви вже не зможете повернутися в свій аккаунт і через деякий час швидко забудете про це розважальному сайті. Соціальна мережа «Фотострана», звичайно, має свою особливу популярність серед користувачів. Комусь вона дуже подобається, і її регулярно відвідують, а комусь, навпаки, вже набридла. І ось тоді виникає важливе питання, як піти з «Фотострани». Сьогодні ми розберемо цю задачу в деталях, і якщо ви уважно познайомитеся з наданим матеріалом, тоді труднощів у вас виникати не повинно абсолютно ніяких.

Вхід

як віддалитися з фотостраниОтже, перед тим як почати процес видалення свого аккаунта з цієї соціальної мережі, вам буде потрібно провести авторизацію під своїм обліковим записом. Після входу ви зможете помітити невелику кнопку в правому кутку, вона надана у вигляді трикутника. Слід на неї натиснути. Після того як ви використовуєте кнопку, перед вами з'явиться спливаюче меню, де слід вибрати пункт «Налаштування сайту». Найцікавіше полягає в тому, що питання, як піти з «Фотострани», на самому сайті не освітлений. Тому відповідей там можна не шукати.

Прихована можливість

соціальна мережа фотостранаКоли ви потрапите в розділ налаштувань сайту, зможете побачити вкладку із загальними параметрами. У самому низу цієї сторінки ви помітите невелику кнопку «Хочу віддалитися з сайту». Як ви вже напевно змогли зрозуміти, вам необхідно на неї натиснути. Не плутайте видалення своєї сторінки з питанням, як вийти з «Фотострани», так як це зовсім різні речі.

Керівництво

як вийти з фотостраниПісля того як ви натиснули на кнопку видалення, вам буде запропоновано два варіанти дій. Один з них передбачає приховування вашої анкети. Вибравши цей пункт, ви більш не будете з'являтися в сервісах знайомств і відображатися в пошуку, а також у гео-сервісі. Взагалі вашу сторінку більше ніхто не зможе побачити. Другий варіант - це повне видалення вашого облікового запису. Природно, якщо ви бажаєте повністю позбавитися від свого аккаунта, тоді вам слід вибирати другий варіант.

Але не думайте, що питання, як піти з «Фотострани», вже повністю вирішене. Вам необхідно буде продовжити процедуру до самого кінця. Однак не переживайте, подальші дії не займуть у вас великої кількості часу. Тепер необхідно підтвердити, що ви дійсно бажаєте видалити свою сторінку з соціальної мережі. Вам також потрібно вказати причину, по якій ви залишаєте цей сервіс. У самому кінці знову буде потрібно натиснути на кнопку видалення сторінки. Далі на пошту прийде лист, в якому буде міститися посилання на повне видалення аккаунта. Переходимо по посиланню. Ось і все - питання, як піти з «Фотострани», повністю вирішене.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » » Детально про те, як піти з "Фотострани"