Молитва про здоров'я Матроні Московської. Прохання до Святої Матрони

Багато що в нашому житті ми можемо створити і побудувати самостійно. Але одним з найважливіших умов для роботи є здоров'я. Без нього ніяк не впоратися. Тому так потрібна людям молитва про здоров'я. Матроні її читати чи Богородице, Ісуса чи Миколі Чудотворцю - самі вирішуйте. Душа ваша підкаже, хто протегує їй. А ми поговоримо про те, як допомагає молитва про здоров'я Матроні. Виявляється, сили вона дарує незвичайні, але не всім! Цікаво?молитва про здоров'я матрони

Про Святу

Слід розуміти: молитва про здоров'я Матроні допоможе лише у випадку повної довіри до того, до кого звертаєтеся. Про це говорять і церковні службовці, і ті, хто отримав благість від Господа. Тому необхідно знати основні відомості про Святий, мати її образ в душі. Матрона народилася в кінці дев'ятнадцятого століття. Вона була незрячою. Віра в її душі горіла полум'яним вогнем. Вона не нарікала на долю, незважаючи на серйозні проблеми зі здоров'ям. Всі сили свої віддавала людям, підтримувала їх у важкі часи революції, будівництва нового життя, Великої Вітчизняної війни. Для кожного у неї знаходилося мудре слово. Самі розумієте, як тоді люди жили. Сподіватися могли лише на себе і на Господа. Кажуть, молитва про здоров'я Матроні багатьох з того світу витягнула, подарувала нові сили. Світло в цій жінці був незвичайний. Поговорить з людиною - він від відчаю позбувається. Ще говорили свідки, що вона могла робити чудеса зцілення. А була Матрона звичайною жінкою, такий, як усі навколо. Але віра її була сильною, отчого розуміла людей, шкодувала їх. Це потрібно зрозуміти. Тоді молитва про здоров'я Матроні, зірвавшись з ваших вуст, досягне мети. Хоча кожному віруючому треба прагнути до такого довірі до Господа, що демонструвала з ранніх років сліпа дівчинка.молитва матрони московської про здоров'я

Як і де молиться?

Часто люди плутаються в тому, а чи треба обов'язково в храм ходити або допускається звернення до Святої в іншому місці? Питання і простий, і складний одночасно. Все залежить від того, як визначати храм Господній. Якщо виходити з сучасної точки зору, то слід ходити до церкви. Але спочатку Ісус говорив, і це є в книгах святих, що храм в душах віруючих знаходиться. А сама будівля - це допомога для них. Воно є домом для всіх, місцем, де вони стануть відчувати себе комфортно і спокійно. Тому, де повинна бути виголошена молитва Матроні Московської про здоров'я, самі вирішуйте. Сумніваєтеся - до церкви сходіть, відчуєте її атмосферу, проникніться нею. А потім вже перед іконою будинку моліться. Добре свічки при цьому запалювати. Це заспокоює і налаштовує на спілкування зі Святої.молитва матрони про дітей

Душа і розуміння важливіше форми

Є ще одна поширена помилка у тих, кого цікавить молитва Матроні Московської про здоров'я. Люди шукають точний текст. А адже Ісус говорив, що йому важливіше щирість і відвертість віруючого. Є навіть легенда така. У ній розповідається про те, як молилися фарисей і митар. Перший виказав гордість тим, що заповіді виконує, і презирство до митаря. Другий лише смиренно просив про прощення і відпущення гріхів. Не було в ньому ні осуду, ні гордості. Його слова Ісус назвав істинної молитвою. Дуже хороша легенда для розуміння того, як говорити зі Святими. З душі своєї народжуйте слова. Вони найщиріші.молитва матрони за здоров'я

Молитва Матроні за здоров'я

Давайте поговоримо про те, що можна сказати Святий. Сам текст є в молитовнику. Такі книжки продаються в будь церковній лавці. Але не варто занадто до текстів прив'язуватися, і ось чому. Написані вони старослов'янською мовою. А ви впевнені, що правильно зміст слів сприймаєте? А адже молитва Матроні за здоров'я цінна тим, що створює зв'язок душі з вищими покровителями. Так навіщо її вимовляти на невідомому говіркою? Вже краще скажіть своїми словами. Наприклад, так: «Матінка, Матрона Московська! Поклади за мене перед Господом. Вимолити у Нього прощення гріхів. Каюсь за все, що зроблено вільно чи випадково. Прошу, вимолити у Господа для мене здоров'я міцного, щоб сил вистачило накази Його виконувати на користь людям! Амінь! »

Про здоров'я і благополуччя нащадків

Дбати про близьких - важливе завдання для віруючої людини. Тому вітається молитва Матроні про дітей. Свята захистить їх від нехороших випадковостей і непотрібних пристрастей. Пам'ятайте, що Господь говорив про необхідність мати чисті помисли. Гріх в душу легко проникає. А в наш час спокусам найбільш діти схильні. Ось і потрібна людині молитва Матроні про дітей. Просити потрібно не тільки про те, щоб захищено чадо було від зовнішніх загроз, а й від спокуси внутрішнього, що заважає світлого сприйняттю навколишнього світу, що веде у бік темну. Так говорите: «Свята Матрона, заступись за чад наших (імена) перед Господом. Нехай веде їх дорогами праведними, допомагає і захищає від спокус диявольських. Амінь! »молитва матрони про зцілення

Якщо біда постукала в будинок

Бувають у людини такі ситуації, коли руки опускаються, і думки приходять в голову найстрашніші. Все це не від Господа. Він милостивий і завжди підкаже шлях виходу з небезпечного становища. Потрібно тільки відкритися йому назустріч, повірити. І ще пам'ятати слід про те, що чудеса на землі відбувалися і нині вірогідні. У будь-якій біді молитва Матроні про зцілення допоможе, якщо довіритеся Святий. Так говорите: «Матушка, Матрона Московська! Звалилася на нас біда страшна. Допоможи зрозуміти урок, що стоїть за нею. Молися про прощення гріхів наших. Нехай милостивий Господь вилікує душу і тіло раба Свого (ім'я) і відкриє йому врата в царство небесне. Амінь! »Ці слова (або схожі) повторюйте частіше. Не обов'язково в храм йти. Немає можливості - вдома моліться. Звичайно, бажано ікону перед очима мати. Але це теж не панацея і не суворе умова. Матрона святая наші почуття і помисли бачить духовним поглядом, а не на ревне дотримання правил, не нею придуманих, звертає увагу. Стражденний знайде спосіб до святої звернутися. Він щиро повірить їй, і всі двері відкриються, запори спіткнуться. Ніяких перешкод не залишиться.молитва блаженної Матрони

Молитва блаженної Матрони

Знаючі люди кажуть, що добре б купити ікону і вдома її повісити. Ось до неї і звертайтеся, коли в душу закрадеться чорна туга чи невіра в сили Господа. Та в будь-якій ситуації! Немає жодних заборон на молитви. Свята матінка Матрона, повторимося, добротою володіла надзвичайною. У неї для будь-якого було слово ласкаве і рада мудрий. Так говорите: «О, блаженної Матрони! Душа твоя на небесах нині перебуває перед Престолом Господнім. Віддаєш ти чудеса на землі благодаттю, даною згори. Зверни свій милостивий погляд на грішних, скорботних про хвороби духу і тіла. Дні свої ми проводимо в боротьбі з гріховними спокусами. Утіш нас, про Свята Матрона. Зціли від відчаю і недуг лютих. Визволи від бід і спокус, моли Бога про прощення гріхів наших. Амінь! »Молитву цю не обов'язково повторювати буквально. Говорите те, що в душі є. Але не забувайте легенди про митаря і фарисея. Не варто вимагати від Господа «оплати» за зразкову поведінку. Це є гріх. Приймайте те, що відбувається навколо, зі смиренням, і сподівайтеся на диво.




Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » » Молитва про здоров'я Матроні Московської. Прохання до Святої Матрони